Gemensamma lokaler

Tvättstuga

I källaren finns en gemensam tvättstuga med tre maskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum, en mangel samt strykbräda. I tillägg finns en snabbtvättmaskin utanför tvättstugan. Tvätttid bokas med nyckel på tavla utanför tvättstugan. Tvättmaskinen som står vid mangeln behöver inte bokas upp i förtid.

Varje dag indelas i fem tvättpass:7-11, 11-14, 14-17, 17-20, samt 20-23.

Om du inte kommit till ditt tvättpass en timme efter bokad tid, ät tvättiden förfallen. Lämna tvättstugan i rent och prydligt skick efter tvättpasset. Dammtorka gärna golv och andra ytor vid behov. Glöm ej att rengöra filtren i torktumlaren enligt anvisning på maskinerna.

Gästrum

Gästrummet finns längst in vid förråden på markplan i fyrans uppgång. Nyckel finner du i nyckelboxen vid tvättstugan och bokningslista på gästrummets dörr. Du kan boka upp till sju nätter i sträck och det kostar 100kr per natt. Betalning sker i efterskott på avgiftsavin.

Cykelförråd

Cykelförrådet ligger i källaren med ingång mitt emot uteplatsen. Det är ett begränsat utrymme vilket gör att följande gäller:

Bastu

I källarplan, innanför tvättstugan finns föreningens bastu. Använd denna genom att först boka en tid i papperskalendern på anslagstavlan!